Välkommen till Änga Gård

Ekologiska smakupplevelser!

Vi är glada att du har hittat hit och hoppas att du hittar något i vårat breda sortiment som passar just din smak. Tillsammans kan vi skapa en värld i ekologisk balans, där alla arter och ekosystem behandlas med respekt. Visst låter det härligt!

Vi bidrar till denna vision genom att erbjuda alla matintresserade en smakupplevelse i form av smakrika, ekologiska krydd- och te-blandningar samt rena kryddor och örter. Vi strävar alltid efter att framställa våra produkter på ett så resurssnålt och skonsamt sätt som möjligt.

Hos oss slipper du alla tillsatser! Alla våra krydd- & te-blandningar är fria från salt, socker, klumpförebyggande medel, förtjockningsmedel, stärkelse & aromförstärkare, som tyvärr är vanliga i många produkter du idag hittar i butik.

Änga Gård startade i mitten av 1980-talet. Vi var tidigt ute med ekologisk märkning av kryddor och har med glädje kunnat följa och bidra till det ökande intresset för ekologiska produkter. Vi är ett företag som alltid har kunden i fokus, vi erbjuder hög kvalité och god service med ett trevligt bemötande. Då vi tycker att hälsosam mat är en grundpelare i ett friskt och rikt liv så brinner vi för det ekologiska och giftfria. Vi gör allt vi kan för att du ska få produkter av högsta kvalité, som är goda både för din kropp och planeten vi bor på.

Våra kryddor och teer finns hos utvalda återförsäljare samt här i webbshopen, där du kan handla såväl blandningarna som rena kryddor/örter i burk eller refillpåse.

Vi packar våra kryddor i vår bruna burk med tätslutande lock som skyddar mot ljus och fukt, allt för att bevara kryddornas aromer. Du kan med andra ord ha burken stå framme i ljuset utan att kryddan blir blekt! För att minska jordens resursanvändning, köp gärna en refillpåse och flytta över innehållet i en tätslutande burk.

För den som vill veta mer om tillsatserna i maten rekommenderar vi "Den hemlige kocken” och ”Äkta vara”.

Har du frågor eller funderingar är du alltid hjärtligt välkommen att hör av dig.

Tack för att du vill vara med och bidra till visionen om en bättre värld!