FRI FRAKT ÖVER 500KR

Snabbis-koriander/bellpepparsmak

Snabbis, ekologisk

Våran kryddblandning som passar toppen till fågel, grönsaker, nöt & fläsk. Eller i en marinad med rödvin eller balsamvinäger.

Innehåller bland annat svartpeppar och rosépeppar. Inget salt eller andra tillsatser.

Klicka på produktbilden för att läsa mer. 

Snabbis - Ekologisk

Snabbis - Ekologisk

Snabbis, ekologiskSpännande blandning av bla koriander och spiskummin. Sätter snabbt fart på "tråkiga" rätter.God till grönsaker, fågel, nöt och fläsk. Fin i marinad med rödvin eller balsamvinäger.Ingredienser: svartpeppar, koriander, bellpeppar, timjan, rosépeppar, spiskummin och salvia.Inget salt ..
65,00 kr Exkl moms: 58,04 kr
Snabbis - Ekologisk, 1 hekto

Snabbis - Ekologisk, 1 hekto

Snabbis, ekologisk kryddblandning Spännande blandning av bla koriander och spiskummin. Sätter snabbt fart på "tråkiga" rätter. 
 God till grönsaker, fågel, nöt och fläsk. Fin i marinad med rödvin eller balsamvinäger. Här kan du köpa en större mängd av din favoritkryddblandning till ett..
90,00 kr Exkl moms: 80,36 kr
Snabbis - Ekologisk, mini

Snabbis - Ekologisk, mini

Snabbis, ekologisk kryddblandning Spännande blandning av bla koriander och spiskummin. Sätter snabbt fart på "tråkiga" rätter. God till grönsaker, fågel, nöt och fläsk. Fin i marinad med rödvin eller balsamvinäger. Här kan du köpa en mindre mängd av en kryddblandning som du är nyf..
20,00 kr Exkl moms: 17,86 kr
Snabbis - Ekologisk, refill

Snabbis - Ekologisk, refill

Snabbis, ekologiskSpännande blandning av bla koriander och spiskummin. Sätter snabbt fart på "tråkiga" rätter.God till grönsaker, fågel, nöt och fläsk. Fin i marinad med rödvin eller balsamvinäger.Ingredienser: svartpeppar, koriander, bellpeppar, timjan, rosépeppar, spiskummin och salvia.Inget sa..
57,00 kr Exkl moms: 50,89 kr