FRI FRAKT ÖVER 500KR

Badsalt

Här kan du beställa Änga Gårds badsalter.

Saltet bevarar örterna och blommorna perfekt och vi minskar på jordens resursslöseri som är ett stort problem idag. Vi har tillsatt ekologiska eteriska oljor för att förstärka doftupplevelsen.

Vi har tre sorter; Ett uppiggande, ett lugnande & ett sensuellt med Rosenblad och Malvablom.
 
Om du inte vill ha blommor och blad flyta runt i badkaret så köp till våran Badsaltspåse! Den fyller du med önskad mängd badsalt och lägger i badkaret/fotbadet eller hänger över kranen och låter vattnet flöda igenom!

Underkategorier

Min Stund

Min Stund

Min Stund, badsalt med ekologiska örter Ett bad som ger kropp och sinne en skön avkoppling Med lugnande blommor som lavendel, kamomill och Malva, blir badet en skön stund för återhämtning. Har en mild doft av lavendel. Använd 2-3msk i ett bad. Ingredienser: Havssalt, Epsomsalt, Fläderblom..
59,00 kr Exkl moms: 47,20 kr
Nya Tag

Nya Tag

Nya Tag, badsalt med ekologiska örter Ett uppiggande badsalt med örter som bland annat pepparmynta, brännässla och åkerfräken. Sätter fart på livsandarna och ger ny energi till kroppen! Har en frisk doft av pepparmynta. Använd 2-3msk i ett bad. Ingredienser: Havssalt, Epsomsalt, Pepparmynta, R..
59,00 kr Exkl moms: 47,20 kr
Varma Känslor

Varma Känslor

Varma Känslor, badsalt med ekologiska örter Ett romantiskt bad med kärlekens blommor som Damiana och Ros tillsammans med värmande kanel och renande citron. En förförisk doft av Ylang Ylangblomma gör badet till en sensuell upplevelse. Använd 2-3msk i ett bad. Ingredienser: Havssalt, Epsomsalt, ..
59,00 kr Exkl moms: 47,20 kr