FRI FRAKT ÖVER 500KR

Julextra

Passa på att prova våra ekologiska och smakrika julerbjudanden!

Vi satt ihop en fin presentförpackning med några av julens favoritsmaker - färdigförpackat i kartong med silkespapper.

Vi har också ett "Tepaket" - med några av våra egenkomponerade favoritteer, ett "Saltpaket" - med våra egenblandade saltblandningar och våran egen tillverkade senap med enbart ekologiska ingredienser!

"Julens Te", "Vintermys" & "Pepparkaka" är andra julfavoriter!


Alltid fri frakt vid order över 500kr
Julens Te

Julens Te

Julens Te Vår goda teblandning med julens smaker & dofter! Inte nog med att den doftar och smakar fantastiskt, den är väldigt vacker också! Ingredienser: Svart te, kardemumma, ingefära, fänkål, kryddnejlika, svartpeppar, ceylonkanel, vaniljstång Påse, 100g..
59,00 kr Exkl moms: 52,68 kr
Julpaket!

Julpaket!

Julpaket Ett paket med julens goda smaker! Paketet innehåller: "Vintermys" - våran glöggkrydda, "Pepparkaka" - baka goda pepparkakor, "Julens te" - ett te med riktig julsmak! "Stjärngosse" - en av våra goda kryddblandningar. Ge dig själv eller någon du tycker om en god pres..
190,00 kr Exkl moms: 169,64 kr
Pepparkaka

Pepparkaka

Pepparkaka Våran kryddblandning som ger dig möjlighet att baka fantastiskt goda pepparkakor, recept följer med! Ingredienser: Ingefära, kryddnejlika, kardemumma, ceylonkanel Påse, 45g. Påsens innehåll är lagom till en deg med 1kg mjöl, ca 250st pepparkakor...
51,00 kr Exkl moms: 45,54 kr
Saltpaket

Saltpaket

Saltpaket Prova på eller ge bort ett smakfullt paket med Hot Chili Salt, Örtsalt, Vitlökssalt & Sellerisalt. Våra populära ekologiska saltblandningar har vi har förpackat i mindre förpackningar än originalet för att ni ska få möjlighet att prova på flera sorter! Våra salter är ock..
140,00 kr Exkl moms: 125,00 kr
Senap

Senap

Senap, ekologisk och vegansk Stark och grovkornig. Tillverkad med våra egna ekologiska kryddor. För många har våran senap blivit ett måste på julbordet! Ingredienser: Vatten, rapsolja*, socker*, gula senapsfrön*, bruna senapsfrön*, vitvinsvinäger*, salt, senapspulver**ekologisk ingrediensGlasburk..
59,00 kr Exkl moms: 52,68 kr
Tepaket

Tepaket

Tepaket I vårt tepaket finns några av våra ekologiska teer i mindre förpackningar än original, så att du kan smaka och inte riskera att missa något! Paketet innehåller Afrodites löften, Livslust, Lugna puckar och Sömntuta och är en uppskattad present till någon som gärna provar sig fram i ..
80,00 kr Exkl moms: 71,43 kr
Vintermys - julglögg

Vintermys - julglögg

Vintermys VinterMys är en portionsförpackning ekologiska glöggkryddor för en flaska vin eller saft! Ingredienser: Innehåller: Oskalad kardemumma, kryddnejlika, stjärnanis och kanelstång. Påse, 22g,  1 portion. Till en helt Ekologisk glögg som ger bästa smak med krydd..
35,00 kr Exkl moms: 31,25 kr