Vi på Änga Gård gör allt vi kan för att respektera och skydda din personliga integritet så att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas av oss.

Nedan kan du läsa mer om våran integritetspolicy, vilken information vi behandlar och varför.

Vilka typer av uppgifter behandlar vi:

Kunduppgifter: När du blir kund hos Änga Gård AB samlar vi in dina kontaktuppgifter i form av: Namn, adress, e-postadress, telefonnummer, företagsnamn, plats, fakturainformation.

Orderinformation: Vi spar information om dina ordrar, vilka produkter du har beställt, fraktinformation, betalningssätt och orderstatus.

Kundvagn och önskelista: Information om vad som du har valt att lägga i din kundvagan så att du kan återuppta din icke lagda order vid nästa besök av vår webbplats.

Trafikuppgifter: IP address, webbläsare, språkinställning.

Hur samlar vi in uppgifter:

Vad vi använder dina uppgifter till:

För att vi ska få behandla dina personuppgifter måste det finnas stöd i gällande lagstiftning, det måste finnas en rättslig grund för behandlingen. För att den behandling av dina personuppgifter vi gör ska vara laglig krävs att den är nödvändig för att:

Behandlingen av dina personuppgifter får också utföras:

Här är en lista på för vilka ändamål vi spar och behandlar dina personuppgifter, och med vilket lagligt stöd vi gör det.

Hur länge spar vi dina uppgifter

Till vem delar vi med oss av dina uppgifter

Vi delar med oss av personuppgifter till leverantörer vi använder för vissa tjänster. Vi delar aldrig mer data än vad som är absolut nödvändigt för repektive tjänst.
Rättslig grund: Intresseavvägning och samtycke.

Vi använder oss av leverantörer för våra lagrings och webbtjänster som använder industristandar för att lagra vår data på ett säkert sätt. All känslig kommunikation på våra webbsidor är krypterad.

Kakor

Våra webbsidor använder kakor. Läs mer om kakor hos Post- och telestyrelsen https://www.pts.se/sv/.

Vi använder kakor för att kunna ge en bättre upplevelse av vår webbplats och för att kunna förstå hur vår webbplats används.

Du kan i din webbläsare ställa in ett nekande till kakor. Med hjälp av webbläsaren kan du också radera redan lagrade kakor.

Dina Rättigheter

Du bestämmer över dina personuppgifter och kan närsomhelst meddela oss för att få dina uppgifter raderade från våra system. Undantaget är personuppgifter som krävs enligt lag, t. ex. fakturauppgifter som sparas så länge det krävs enligt bokföringslagen.

Du kan närsomhelst kontakta oss om du har frågor eller vill veta vilken information vi har sparat om dig. Ett sådant utdrag är kostnadsfritt. Vi delger sådan information normalt inom en månad. Om mer tid skulle krävas eller att vi av någon anledning inte kan tillmötes gå din begäran så kommer vi att informera dig.

Du har rätt att begära att vi rättar en eventuellt felaktig uppgift som vi lagrar om dig.

Du har alltid rätt att närsomhelst invända mot att dina uppgifter används med stöd av intresseavvägning. Om vi inte kan visa att det finns berättigade skäl för behandlingen som väger tyngre än dina skäl ska behandlingen upphöra.

Du har rätt att begära att dina personuppgifter behandlas med begränsningar så att de markeras för att i framtiden bara behandlas för avgränsande syften.

Du har rätt att begära att få ut dina personuppgifter i ett portabelt format.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor eller vill utöva någon av dina rättigheter så kan du kontakta oss på info(a)angagard.com.

Du hittar den senaste versionen av denna policy på www.angagard.com.